minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

God morgon

Publicerad 2012-09-30 03:27:34 i

Eller god natt?
Somnade med pojkarna vid halv 9-9 tiden och vaknade halv 3! Trodde det var morgon för jag var klarvaken :P
Så nu sitter jag med n kopp te och skriver lite här :)

Satt och tänkte på när någon ger någon annans barn en komplimang och mamman säger tack... Varför säger egentligen mamman tack?
Ex: "åh hon är så glad och go hela tiden"
Mamman säger "tack"....
Det är ju inte direkt uppfostran som gör barnet så go å gla, det är ju barnets personlighet och det tycker jag faktiskt inte att som mamma kan ta på sig bara för man burit sitt barn i magen :P
Det bara slog mig sådär mitt i natten :P


Oavsett hur jag gör nu så kommer jag vara skit trött imorgon. somnar jag inte så kommer jag att vara pigg till ca kl 9 och sen bli svin trött. Och somnar jag om snart så kommer jag vara skit trött kl 7 när Jamie vill gå upp eftersom nattens sömn har blivit störd av en timmes vakenhet :P

Har jag inte mer på hjärtat som jag vill lätta?
Jo det är ju det där dilemmat med det där som inte går att nämna för mycket.
Det där som krossade mina planer totalt. Vågar inte tro vännen... Vågar inte känna, det är därför jag är lite konstig nu när det börjar kännas. Det skulle inte funka i slutändan, eller?

Åh hoppas inte att det regnar imorgon så man kan vara ute! Glömt ta hit regnkläder. På tal om det så har jag tvätt i maskinen som jag ska ta nu :)

God natt eller god morgon där ute :)

//Mini

Tankar snurrar

Publicerad 2012-09-29 19:07:08 i

Tänk om...
Tänk om någonting hänt med någon, någon som inte bott i närheten. Vart skulle det kunna leda? Nä lättare att inte leta och vara ensam, lättare för mig själv har jag ju alltid nära :P
Tänk om...
Tänk om man kunde styra allt som skedde, man visste innan hur allt skulle gå, hade man då gjort samma val nu eller valt en annan väg?
Tänk om...
"tänk om himlen faller ner och din näsa ramlar av" (ur pocahontas)
Tänk inte så mycket, saker händer av en anledning, dock kan det vara svårt att förstå orsaken efteråt när saker gått lite tokigt.
Tänk om känslor kommer tillbaka lite smygande.
Tänk om jag ändå visste hur allt skulle sluta så jag slapp tänka!
Önskar att det inte var några känslor inblandade, allt skulle var så mycket enklare då, tyvärr för känslor är mysiga.
Ja känslor är mysiga när man är säker på att det är rätt känslor för rätt person.
Tror jag är lite känsligare sen separationen. Farligt med separationer!
Önskar bara jag visste.
För hur skulle det kunna bli? För många mil och för många hinder på vägen känns det som just nu.


Dagen har för övrigt varit bra :)
Började med frukost hos Claes, vidare till lekstugan och sen hem så jag kunde föra mat åt Claes och barnen :) nu ligger den lille och stora pojken sitter vid mig och ser lite tv och äter lördagsgodis :)



Vill se dig, men är rädd att muren rivs helt då.


//Mini

Fullt upp

Publicerad 2012-09-28 21:11:04 i

Men oj vad det var fullt upp dessa dagar.
Igår direkt efter jobbet så blev det en tripp till hajen och slösa pengar.
Morgonen innan jobbet igår började med att spendera lönen på bensin, på jobbet betala hyra och div. räkningar och dagen avslutades med att fortsätta med lönen på mat. Ja då var det inte mycket kvar av pengarna denna månaden :P
Åhh vill ha en rik karl, nej livet blir en dans på rosor bara för att man har pengar men fan så mycket lättare om man har mer pengar än att man känner att man måste snåla.
Ska verkligen börja leta febrilt efter bensinsnål bil nu, får bli någon liten skit det bryr jag mig inte om. Dock Inte en Golf! :P men har kört snart 20mil sedan igår morgon :S behövs en bensinsnål nu!
Idag så var jag inne hos barnens pappa lite akut eftersom det skrapade som tusan under bilen, efter en snabb titt så kände jag att det nog var viktigt. En platt metall grej hängde ner. När han tittade så visade det sig att det var ena remmen till tanken som hade lossnat. Så jag fick ringa frugan och fråga om jag fick lov att kapa av den, eftersom det inte är min bil så vill jag inte ta sådana beslut själv. Så nu kör jag med en rem till tanken men bättre det än att backa och den fastnar i marken och sliter sönder allt där under.

Imorgon så blir det en tripp till lekstugan med barnen och Claes, får se om jag får flörtat till mig att vi tar hans bil. Ja han säger ju ändå att den går så billigt att det knappt märks :P så Claes läser du här så vet du min första fråga imorgon :P

Satt nu och pratade med frun om sugardaddys. Vill ha en! Fast hade nog inte klarat det eftersom jag har svårt att ta emot ens mat från korvmojjen :P
Men om någon känner någon rik karl där ute som söker en flicka att fö med div. saker så skriv en rad i kommentarfältet ;)

Bara två mån kvar innan det blir flytt igen, börjat planera upp i huvudet hur jag vill ha det. Hoppas bara att jag hinner spara nåt så jag kan köpa massa nytt kul :) hur jag ska göra med sängen-i-vardagsrummet dilemmat har jag löst, i huvudet i alla fall :P om jag bara får råd med så jag tänkt och det är lika mycket plats som jag planerat så kommer det bli underbart och super mysigt! Kommer i princip få ett litet sovrum, men sen i praktiken är som sagt en annan femma :)

På onsdag så blir det popquiz med Rebecca igen, och Andreas hoppas jag :) men denna gången är jag nykter :P

Fy fan va jag kommer jobba framöver, ska gå upp i tjänst. Från 80 till 90 och trodde inte det skulle bli så mycket, på 6 veckor så blir det 20h. Men det ska väl lösa sig, får ju i alla fall kanske lite mer i månaden :P

Inte denna helgen men näst helg så sk jag och pojkarna till mor, känns som evigheter sen jag träffa henne! Och då ska jag försöka få med mig Per till mediamarkt och kolla dator. Saknar det lite faktiskt, går dock bättre än jag trodde men till vissa sidor så saknar jag en dator.
Ska kolla med Claes, experten, imorgon med ifall han kan hjälpa mig med bil köp :)

Ne nu börjar jag väl bli lite tjatig :P
Men ni får sova så gott där ute och glöm nu inte att se er om efter en sugardaddy till mig ;)


//Mini

<3

Publicerad 2012-09-26 13:41:20 i

Slutat jobbet och nu få fixat in stolen ordentligt, till gamla lägenheten och hämta lite mer och sen till mina små <3
Kommer bli lite lugnare här, kanske, nu när jag får hem dom men nåt varje dag blir det ändå :)

Vill fly men du håller mig tillbaka...
Lova bara att det är värt det!


//Mini

<3

Publicerad 2012-09-25 22:28:41 i

Imorgon äntligen <3

Överanalys

Publicerad 2012-09-25 16:57:22 i

Det är nog en av mina sämsta egenskaper, jag ska alltid över analysera allting som sker...
Ett blockat samtal, ja detta måste jag tänka det värsta om. Men jag vet ju trots allt själv att om Jag klickar någon så betyder det att jag inte har någon lust att prata med denne och klicket visar detta hoppas jag. Men vi alla kan väl vara olika men tänker någon nåt annat så var god å dela.
Men det passar nästan bättre in i planen. Den där planen man skapar men som till 99% av fallen ändå tar en annan riktning. Ja den planen som man tvunget ändå ska skapa trots att man vet att så är fallet.
Hem till frugan nu efter ett litet besök i Halmstad. Blev tyvärr ingen kaffe, varför vet jag inte. Men en liten promenad blev det i alla fall :P
Ska kanske tillägga att hon tyckte inte att någon av leverfläckarna såg elaka ut :D så ni som tycker om mig och vill ha mig frisk och kry ni kan jubla nu och andas ut ;) tihi.
I alla fall, hem till min underbara fru som är en otrolig kvinna, hade jag inte tyckt om en viss kropps del på män så mycket så hade jag lätt kunnat fall för den kvinnan <3
Köpa med en påse chips med, Mmmm så gott!
Blir nog sängen tidigt med, så behöver jag inte tänka så mycket.
Redan åkt förbi Falkenberg, tiden på tåget går fort när man roar sig med annat :)

Oh hittade en liten baileys flaska i väskan, den får korkas upp när jag kommer hem :P


//Mini

Roa mig :P

Publicerad 2012-09-25 13:49:21 i

Glömde er inte men detta dumma sjukhus har ju inget nät! Jisses förstår dom inte att man måste ha nät konstant??? :P
Sitter nu utanför med en varm kaffe i handen och hög musik i öronen, lagom väder ute med :)
Fan va segt att va här så tidigt.
Och vad är det för skit att man har en egenavgift? Fick tid i H-stad eftersom dom inte hade tider i vbg eller hur det var. Fick ta tåget hit, men det är ju lugnt tänkte jag eftersom man får tillbaka allt... Men icke... 54kr i egenavgifter på tåg (med bil så var det över hundra kr)
Jag ville ju inte ens åka t denna sjukan från början. Ja jisses. Men men får ju chansen att ta en kaffe å tjöt med Anders så nåt gott får jag ut av resan.
Ps: jag är inte snål men rätt principfast :P eller jo just nu är jag det, min lön kommer inte innan den 27e så här e rätt mycket eko i plånboken och på mitt konto :P

Funderade lite på att slänga ut en fråga om vilka som läser men struntar nog i det. Bättre om jag inte vet för då kan jag lotsas som att jag skriver bara för egen räkning ;) men en liten kommentar hade inte varit tråkigt ;)

Tänker mycket på en viss person, undrar om han hittar en flicka. Vill att han ska vara lycklig och hoppas verkligen att han hittar någon bra. Jag får se till att ha ett finger med i leken så jag kan kontrollera så det inte är ett psykfall han lyckas hamna med :P
Bryr mig om dig <3


Somnade underbart gott igår ;) ensam med mina fula tankar. vem behöver en man när man har vild fantasi haha :P

Nehe nu då??
Någon som befinner sig i Halmstad och har lite tråkigt kan ju komma till ingång 13 och roa mig :P

See yall later
//Mini

Be right back :)

Publicerad 2012-09-25 12:49:59 i

Oj vad fort det gick å komma till sjukan.
Checka in mig och sen sätta mig med en kaffe och skriva lite här :)
Kommer snart tillbaka :)

Blir ny mini

Publicerad 2012-09-25 11:01:01 i

Ja jag blev en av flickorna som salong Victoria ska få experimentera på :)
Ska bli spännande att se hur det blir, jag har gett henne helt fria tyglar :)
Ska bara se till så jag har barnvakt åt mina älskade pojkar.

Nu sitter jag på stationen och väntar på att tiden ska gå, tåget åker om en halvtimme.
Väl i Halmstad så ska jag lyckas hitta rätt buss med :P men det löser sig, är ute i god tid. Har 3 timmar på mig i Halmstad att hitta sjukan så det ska bog lösa sig haha.
Efteråt så får vi se om goa Anders har nåt kaffe å bju på.

Måste faktiskt säg att just nu så känns det verkligen som att allting kommer att lösa sig och kanske till och med bli bra :)
Jag är inte alls rädd just nu, lite ekonomiskt rädd när jag väl flyttat men nu ska jag få gå upp lite i tjänst till nästa schema period. Och så ska jag runga bme, bemanningen, och sätta upp mig som vikarie på lite olika ställen, helst på ställen där dom använder sig av teckenspråk så jag får användning av den med :) känns som att jag kommer att jobba som satan nu ett tag men så får det bli :)

Önskar dig all lycka och hoppas du finner flickan du drömmer om :)

//Mini

Ny mini snart :)

Publicerad 2012-09-24 14:53:51 i

Snart ev. ny frisyr :)
Ska kanske stå hårmodell i okt, klipp, färg och uppsättning.
Ska in imorgon ev. så hon får se hur håret ser ut, så håll tummarna att dom väljer mig.
Mycket i Halmstad nu, hårmodell var i hstad med :P

Sitter på jobbet och väntar på en kollega så vi kan jobba lite :)
Lite träningsvärk, körde lite lätt idag med. Skönt som fan, hoppas bara jag håller i det och verkligen kommer igång igen :)
Beach 2013 here I come :P

//Mini

Monday morning

Publicerad 2012-09-24 08:24:37 i

God morgon :)
Skulle följt med Rebecca till sjukan men försov mig idag :( hon kom ner en kvart innan vi skulle åka och i den stunden så ångrade jag mig och låg kvar :P och nu igen så ångrar jag att jag inte ryckte tag i mig själv och följde med ändå :P
Men men, får passa på att städa lite :) börjar kl 13 idag, segt! Blir en lång dag.
Imorgon blir det H-stad :) hud mott. och sen förbi Anders studio och säga hej :)

Både älskar och hatar när jag blir på sånt kvälls skriv humör. Det blir alltid så sent i säng :P
Kanske ska berätta idag med att ingen har sagt att han älskar mig här hemma så ni inte tror nåt! :P men när jag skriver så skriver jag om känslor i allmänhet :) så övertolka inte alla texter, ibland handlar det om nu och ibland bara om fantasier :)


Kaffe :)


//Mini

<3

Publicerad 2012-09-24 00:49:50 i

Jag drömde en dröm så verklig och klar.
Jag drömde om mannen som mitt hjärta har.
I drömmen du log, jag blev varm.
Du hade en sån otrolig charm.
Vi dansade en intensiv dans.
Detta var vår tid, vår romans.
Jag lade mitt huvud mot ditt bröst.
Med lugn och dämpad röst,
du viskade "jag älskar dig" i mitt öra
det var de vackraste ord jag fått höra.

Men drömmen var ej sann.
Med ett ryck, drömmen försvann.
Snabbt igen kunde jag le,
för det var då jag fick se.
Tätt intill,
du låg still.
Du andades tungt
men plötsligt sa du "jag älskar dig" lugnt.
Jag la mig mot ditt bröst,
där jag så många gånger tidigare känt tröst.
Jag somnade om djupt,
detta är helt sjukt.

En känsla som denna
borde alla få känna!

:)

Publicerad 2012-09-23 22:38:39 i

Regnet försvann :)
En promenad på 8,8km blev det och efteråt så vankades det kaffe och kakor hos Claes :)
Underbar kväll som nu avslutas med en kopp varmt te.
Hade jag bara haft pojkarna här så hade det perfekt.

Puss & god natt

//Mini

Suck!

Publicerad 2012-09-23 17:54:20 i

Och där kom regnet...... Morr!
Tur vi inte hann ut

..:back to workout:..

Publicerad 2012-09-23 17:36:21 i

Hemma igen efter en annorlunda arbetsdag. En gubbe som var super dålig på morgonen och var nära på att bli inskickad med ambulans, som tur var så var han bättre nu på eftermiddagen :)

Nu har jag duschat av mig lite efter liiiite träning, börja lugnt eftersom det är rätt längesen jag träna sist :P och nu snart en promenad med Rebecca :) ikväll vid 20 tiden så får det bli en promenad med Claes :)

Blev inga pojkar idag :( längtar så tills på onsdag när dom kommer hit. Ska pussa dom hela kvällen <3

Hoppas det blir att man kan spara lite pengar denna månaden så jag har råd att köpa lite möbler och elektronik snart.


Nu ta på sig kläderna.


//Mini



Älskade mitt sms innan :D

..:pojkar:..

Publicerad 2012-09-23 11:31:02 i Allmänt

Jobba jobba jobba tills du suddat bort din sura min :)
 
Saknar famnen ju!
 
Idag ska jag äntligen träffa mina pojkar <3 In på fika, Jason har bestämt sagt att han vill ha kakorna som finns mycket socker på så det ska jag in och handla innan.
Sen hem igen till KG för lite söndagsmys. Imorgon börjar jag inte förrens kl 13 men funderar på att gå upp med Rebecca ändå, just för att hålla i vanan :P
På Onsdag så hämtar jag pojkarna efter dagis, ska bli underbart att få hem dom. Är så tomt!
Ännu tommare nu när telefonen inte låter lika mycket av söta sms. Undrar om du vill få sagt nåt eller bara har en lugn helg? Skulle vara skönt att veta.
 
Snart börja jobba igen. Tog en liten promenad efter maten med Rebecca idag, skönt! Slappat som fasiken med promenaderna känner jag, känns i hela kroppen.
 
//Mini
 
 
 
Kom tillbaka famnen, kom tillbaka värmen.

..:sover på jobbet:..

Publicerad 2012-09-22 12:52:07 i Allmänt

Tihi.
Nej då så illa är det inte, nästan :P
Har haft en go dag med Marina från bemanningen. Ja så kul man kan ha :P Snart kommer nästa medarbetare och avlöser, Jonas. Själv så går man här till kl 16.
Men sen hem till KG och ha lite myskväll :) Rebecca köper ev. med sig vin hem :) Får se om vi gör någon god sallad och bara har det bra :D
Kände att det var dax för ett glatt inlägg med :P Mini kan komma in i dessa perioder ibland :P
 
Men känner lite det att man kan inte gå och oroa sig hela tiden! På något sätt så löser det sig...!
Sen om det löser sig till det positiva nu eller om ett tag det får tiden utvisa. Sen om någonting mer sker men det jag vill det får någon annan utvisa för vad jag vill är bara lulligt. Mycket handlar nog om att jag inte riktigt vet var jag är i livet, ska bara komma på det. Förhoppningsvis med underbara människor omkring mig som gör allt lättare. Och om jag förlorar en helt otroligt underbar människa så kommer jag självklart att bli ledsen men jag känner att inte jag kan styra över det... Vill man stanna så stannar man, vill man fly så flyr man... Hoppas bara jag får reda på det i tid hur det blir så slipper det bli för tufft senare när jag själv kanske börjat tänka ännu djupare.
 
Krypa ner i hennes säng ikväll igen, vill inte ligga där nere ensam när jag har henne på övervåningen :)
Imorgon jobbar vi båda 7-16, synd bara att vi inter har dubbeln tillsammans.
 
Hmm ut å jobba snart igen kanske? :P Njae vette tusan :P
Nog sagt det jag vill säga, kan inte säga så mycket mer. Nyfikenheten finns där om vad som skedde igår men ska inte fråga. Vill du prata så kommer du nog till mig, bara jobbigt med tjöt har jag känt :) Och tjötig kan jag va!! haha.
 
 
 
//Mini

..: negativitet :..

Publicerad 2012-09-22 11:09:32 i

Tankarna snurrar, saknaden finns där.
Allting tar lång tid att bygga upp, fortgående tar tid, känslor ska våga sig fram men i en sekund så kan allting rasa.
En sekund av... Ja av vad?
Vad är det som gör att det rasar?
Vad är det som gör att man tappar allt och allting blir förstört.
Känslan finns där, skyddsnätet slängs men oj så illa det kan bli.
Tankarna snurrar...
Vad hände? Vad hände nu?


Fy vad negativ denna bloggen blivit men förhoppningsvis så efter storm kommer solsken.
Håll tummarna för mig att telefonen visar nåt positivt snart :)


//Mini

..:lev!:..

Publicerad 2012-09-21 10:20:28 i

Städa städa städa städa bort allt krafs.
Så nu börjar det bli bra här :) lite seg på att fixa iordning men det är för att jag i bakhuvudet vet att inom 2 mån så ska allt ner igen och flyttas till nästa hem.
Så man blir lite lat :P
Men satte igång ordentligt idag med ett leende på läpparna. Hade på debatten som gick igår på svt med Jimmy Åkesson. Ja jisses vad ska man säga, jo för det första att sd är helt missförstått. "den ensamma mamman med hennes barn, henne vill ni bara skicka hem" ja men det är ju inte det Jimmy säger att han vill.
Men jag ska inte börja snacka politik här för det är jag inte jätte grym på :P

Ikväll jobb igen, likaså hela helgen.
Lite nervös inför denna helgen.
Nervös inför vilken väg du väljer att ta.
Men livet är till för att levas så vilken väg du än går så följer jag dig glöm inte det!

Nu snart in i duschen men först förbereda lite mer kaffe. Ska ta å skaffa mig kaffebryggare med termos sen! Gärna timer med så när man vaknar på morgonen så hör man kaffet koka och känna doften, mmmmm.

//Mini

..::..

Publicerad 2012-09-21 01:39:06 i

En tår så salt och blöt.
En tår fylld av en ledsen själ.
En tår rinner sakta ner.
Nästa står på tur.
En tår fylld av hopp...
En tår fylld av en fantasi som var dömd att krascha.

..:ointressant:..

Publicerad 2012-09-21 01:15:56 i

Jag vill skriva av mig men finner ej min bok...
Jag vill låta min penna glöda mot det blanka pappret men pappret kan ej finnas bland flyttröran...
Men vilken tur då att teknologin finns, men vågar jag blotta mig så som jag gör när jag låter pennan glöda?
Vågar jag?
Rädslan är en farlig känsla, den kan få dig göra dumma saker.
Rädslan kan plötsligt ta över dig.
Det är rädslan som får mig drömma om att fly allting, det är rädslan som håller mig tillbaka.
Håller mig tillbaka från att leva...
Men är det egentligen rädslan som skyddar mig från att göra någonting jag hade ångrat?
Men varför låter då rädslan mig göra dumt?
Är det för att värre väntar?!?!
Berättar egentligen rädslan att det är dax att dra mig ur?
Tankar snurrar....
Är allt detta bara så fel från start?!?
Musiken strömmar "lägg din hand mot min kind, visa mig vägen. Kommer du ihåg den? Känns så skönt att komma hem för när du ser mig blir du lycklig"
Meningen pratar...
Tänk att komma hem och veta att du blir lycklig av att det är jag som kliver över tröskeln.
Tänk om det aldrig kommer att ske....
Tänk om just det aldrig händer igen.
Tänk om jag haft min chans, tänk tänk tänk.
Än en gång tar rädslan över mig och tankarna spirar.
Fan ge dig iväg! Låt mig leva! Låt mig känna! Låt mig tro, tro för en stund även om jag vet att det inte är för alltid.
Låt mig....
Låt mig vara lycklig lite utan att du tar över mig.
Lycka?
Ja jisses, den tiden kanske är förbi.
Men varför får han leta, känna, vara lycklig?
Varför får då inte jag??



Tankarna snurrar....




Mini kan fortsätta länge....



Men nu är det dax att sluta....


Ödet får bestämma så följer jag med på resan, jag har väl inget annat val.

Men inte ska man vara bitter för det, alla vet ju hur ordspråket går. "Efter lugnet kommer stormen" då borde ju även lugnet komma tillbaka när stormen lagt sig.



"efter regn kommer solsken"



//Mini

..:skit med:..

Publicerad 2012-09-20 21:51:36 i

Jag tittar och tittar men ingenting nytt händer i min telefon...
Jag väntar och väntar men skulden finns kvar...
Jag tror och tror men tron är förgäves...

..:hmm:..

Publicerad 2012-09-20 09:02:48 i

Ångesten kryper sig på....
Ops vad hände :P men men inget allvarligare än så ska jag väl klara av.
Men nästa popquiz kör jag! :P
Det var jävlar i mig roligt igår! Oj vad röd jag var hela kvällen, rätt mysigt med så många komplimanger :) skit trevliga bartenders med ;) hehe.
Fy fan va jag råkade få i mig... Ja jisses lilla Mini!!


Idag blir det jobb, lite ångest över det med men det går fort!
Rebecca och Andreas sover så gott fortfarande, bara jag uppe. Dricker kaffe utan mjölk, sådär gott men man måste ha kaffe! Speciellt en dag som idag :P

Får nog ringa ett litet samtal senare :P

Ne nu leta upp min laddare och sen vette tusan.

//Mini

..:pop:..

Publicerad 2012-09-19 15:54:57 i

Ikväll vankas det popquiz med Andreas, Rebecca och Emma :)
Och resten av stan som e där såklart :P
Efterdrink hos Andreas är självklart :)
Sen imorgon igen så börjar allvaret efter den här mitt i veckan helgen.
Jobb jobb jobb.
Sugen på lite spänning i livet!
Men vad? Någon som är sugen på att hitta på nåt spännande så hör av er :)

Nehe nu vara umgänge.

//Mini

..:poff:..

Publicerad 2012-09-18 14:30:23 i

Oj, här va dött!
Sitter just nu med pizza i handen som blev över från igår, gött!
Jaha då får man se vad som händer idag, ska med till polarens jobb en sväng sen får vi se. Natten är ung :P
Imorgon blir det hålla handen under en magnetröntgen och på kvällen popquiz.
Det påminde mig om att jag måste ringa Andreas med om vilken tid vi ska träffas. Före så blir det en god baileys, nä vadå märks det att jag älskar den drycken? Alla borde ha den hemma, speciellt när jag kommer :P
Inget jobb innan torsdag, börjar med möte halv 2 och sen jobba kväll. Dock jobba kväll fredag och sen 7-16 både lör och sön :S segt. Men men det går fort!
Nästa vecka så ska jag ner till H-stad, till hud, för att kolla upp alla leverfläckar. Lite segt, kan inte skiten bara va över nu, dom hittade ju inget sist så varför fortsätta? Men det är la lika bra så är det gjort. Varför det blir H-stad är för att dom inte hade någon tid på länge i vbg.

Nehe snart bege sig. Ska bara äta upp frukosten :P

//Mini

..:ingen bra dag:..

Publicerad 2012-09-15 20:56:11 i

Ingenting idag har gått smidigt!
Skulle åkt till kg idag men där sket det sig...
Men åker imorgon istället och då får kapitel ett börja istället :P en dag hit eller dit ska väl inte spela roll, synd bara eftersom Claes hade förberett för lax och potatis idag :( får köra förbi imorgon kväll på middag om han fortfarande vill bjuda :)
Nästa vecka så blir det förhoppningsvis bio, nya resident evil. Åh är så förväntansfull över den! Hoppas det blir av nu :)
Onsdag är en dag att se fram emot! Popquiz med Andreas och Rebecca :D
Har inte varit på det på ca 3 år tror jag det är så det ska bli kul att komma tillbaka :D
Har tyvärr inte så mycket att säga idag, ingen bra dag som sagt!
Men bitchen ska bort nu igen! Börjar ny månad på piller imorgon, skönt!!!!
Oj snacka om lite väl mycket info för de som läser, ska jag kanske radera den raden?
Nä skit i det, kan vara nyttigt för Varberg att veta vilka veckor ni ska på semester ;)

Lite skriveri av Mini kanske jag kan få fram med...
Liten och stor går hand i hand.
Liten ser stor med beundran och respekt.
Liten vill veta vad stor tänker, vad stor känner.
De ser varandra i ögonen och liten känner lugn.
De ser på varandra med kärlek och liten känner trygghet.
Tänk om ändå liten visste vad som komma skall.
Jag vill skrika åt liten att någonting ont kommer ske.
Jag vill dra liten åt sidan och be henne att skynda där ifrån.
Men jag gör det inte, jag är tyst.
Jag står och ser på när liten gråter, jag ser när stor rycks ur litens armar.
Jag vet att liten klarar sig, jag vet att liten kommer att lära sig att vara stark.
Jag ser en skepnad lysa framför liten, jag hör en lugn röst som berättar för liten att allting är okej.
Jag hör rösten säga "jag kommer att sakna dig"
Jag ryser när jag inser.... Att det är stor jag ser....




//Mini

..::..

Publicerad 2012-09-14 07:50:43 i Allmänt

Då var man hemma igen efter en natt i K-G.
Blandade känslor... Vill få med mig Allt nu men så vet man att om knappt 3 mån så ska allt bäras med igen. Lite jobbigt eftersom jag vet att du vill att jag får med mig Allt nu.
 
Kära Tomten...
I julklapp i år önskar jag mig inte mycket bara en ny soffa, soffbord, TV, TV-bänk, Säng och en SKRUVDRAGARE!
Så Tomten jag tycker faktiskt att efter omständigheterna så är jag väl värd dessa saker :)
MVH Mini
 
Årets brev, hoppas bara Tomten nu läser och tycker jag är värd det ;)
 
Sicket ruskväder!!! Snart ge mig ut i det för att tvätta, bättre att tvätta upp allt här där det finns tvättstuga och torktummlare :P
Skulle packa ner alla mina pärmar m.m. i en låda men när jag skulle tejpa ihop botten på lådan så tog tejpen slut :S Så det blev inget med det så istället skulle jag fylla i låneansökan, vi ska splitta vårt lån, och skulle gå in på ICA bankens sida för att kolla vad det gamla lånet heter och då lyckades jag självklart klicka in fel kod så nu var det spärrat.... Får ringa ICA kl 8 när dom öppnar. Inte den bästa dagen idag tror jag :P Får se hur det går på jobbet senare, haha...
 
 
 
Mitt ljus brinner snabbt ner.
Lågan från ljuset är varm och klar.
Skuggan från lågan dansar mot väggen.
Dansen är en dans jag ej sett förr.
Den dansar fortare och fortare.
Vad betyder den?
Bör jag lyssna till den, lära mig av den?
Jag går närmre men känner att det börjar brännas.
Jag backar hastigt av rädslan att bränna mig.
Rädslan...
Den finns alltid där.
Rädslan över att bli bränd....
Dansen slutade i samma stund som rädslan kom.
Bör jag lita på dansen?
Jag fortsätter att tveka men någonting inom mig säger åt mig att allting kommer att lösa sig.
Jag lutar mig fram igen och ser att dansen startar.
Det är en lugn dans, en dans som får mig känna trygghet.
Jag litar på dig...
Sitter nu tätt intill och mannen i huvudet skriker "Gå ifrån! Backa igen!"
Men mitt hjärta viskar tyst att allt löser sig, mitt hjärta lovar att jag inte kommer såras.
Jag reser mig upp och börjar dansa dansen med ljuset och rädslan försvinner sakta.
Jag brände mig aldrig....
Mitt hjärta gav aldrig vika.
Någonting skyddade mig från elden.
Ett leende smyger sig fram när jag inser....
Inser att det inte är någon fara...
Behöver inte vara rädd, jag kan tillåta mig själv att dansa nära elden utan att bränna mig....
 
 
 
 
 
 
Inblick in i mini ;)
//Mini

..:äger:..

Publicerad 2012-09-13 11:49:00 i

Kom fan inte å säg att jag inte kan!
Har nu fyllt bilen, helt ensam, med byråer m.m. Och ska jag tillägga att trappan är mindre rolig! :P
Men nu är det gjort, bara lite kvar som ryker på lördag.
Nu har jag unnat mig resten av räksalladen och lite choklad (det bara ramlade in i munnen :P) och väntar just nu på att men in black 3 ska bli färdig :)

//Mini

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3904566/images/2012/pic_5051ac2f9606ee066e35fcc5.jpg" class="image">

 

..:suck!:..

Publicerad 2012-09-13 08:23:00 i

Se upp för bitchen!

Hon ville tydligen titta ut tidigare denna månaden, suck!

Men men... Idag ska här packas! Idag ska jag försöka få med i princip allt. Hela kvällen ska det plockas och placeras.
Imorgon vankas jobb på kvällen.

Känner mig lite tom och tankspridd på samma gång. Allt har gått så fort, med allt, och jag hänger inte riktigt med i alla kurvor. Men det är bara att försöka bita ihop och koncentrera mig på mig lite...

Vi höres.. //Mini

..:ny dag, nya utmaningar:..

Publicerad 2012-09-12 09:51:15 i

Onsdag...
Luncha med Andreas och sen får det nog bli en promenad längs strandpromenaden med, får se om han hänger med eller måste tillbaka till jobbet.
En halvtimmes övertid igår igen, det gillas! Alla bäckar pengar små blir stor å.
Då ska man kanske snart kasta kläderna för Alex igen verkar det som, snabba ryck :P tappade kontakten men återupptog den igår igen och redan pratas det bilder, snabba ryck. Ja men vi hade grymt kul den dagen! Han som tagit denna bilden med :)
Till nya lägenheten kl 5 idag och sen får det nog bli lite packande för imorgon går ett flyttlass. Längtar så!! Här hemma känns lite skumt.
Satt igår och läste igenom min gamla blogg, oj vilka minnen :P men ska bli skönt att starta nytt kapitel och skaffa nya underbara minnen :)
Längtar så efter att börja med popquizen med Andreas igen, redan onsdag nästa vecka så börjas det :D
Nehe snart bege sig :)

Samma flicka, nytt skal...

//mini

..:snart vända blad:..

Publicerad 2012-09-11 10:00:23 i

Denna helgen så vänder jag blad ett och flyttar tillbaka till karlgustav, till Rebecca.
Där stannar jag i ca 3 mån för att sedan komma tillbaka till Varberg till min egna lägenhet :D börja på ny kula och ett helt nytt kapitel.
Så det ska bli massa jobb nu och massa sparande med pengar så jag kan fixa och dona och köpa massa nytt till nya hemmet sen, längtar.
Och massa träning, den ska vi inte glömma! Så jag kan börja med lite foton snart med, saknar den tiden.
Ikväll blir det jobb, tagit en extra tur. Och imorgon ska jag till nya lägenheten och planera lite vad som behövs och på torsdag ska ett lass med saker till Rebecca.
Fullsmockad vecka men nästa vecka så blir det lite lugnare, ev. någon liten tripp också :)

På återseende/ Mini

Nya tider :)

Publicerad 2012-09-11 07:56:49 i Allmänt

Då var man tillbaka, fast under nytt namn :)
Men oroa er inte, fortfarande lika galen brud som skriver ;)

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela