minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

Valborg

Publicerad 2013-04-30 22:30:17 i Allmänt

Valborg idag då ja. Var nere vid den så kallade brasan, det blåste storm ute så dom fick inte tända den stora så det var en liten fjuttig en som var igång nu. Men men, fick träffat barnen en stund <3 Dom var ute och åkte jänkebil med deras far :)
Kallt som satan ute så jag köpte med mig lite chips hem och ska sätta mig och mysa in mig i filten nu :) Får väl se om jag får sitta här länge innan Andreas ringer eller om han redan är så full ;) Hihi
Fick lite fler bilder av underbara Pelle som jag tänkte dela med er :) 
 
Blev väldigt kär i denna bilden :) Myskänsla :)
 
 

 
Jätte duktig är du Pelle! Vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det innan du litar på mig :)
 
 
 
Bjuder på några bilder på min underbara och vackra orm :) Är så glad i dig, hoppas vi finner en hona till dig snart med ;) Fina Plutten <3
 
 
 
 
 
Ja vad ska man säga? Börjar trivas med att vara singel :P Det var allt för mig ikväll :)
 
 
//Mini

;)

Publicerad 2013-04-29 16:08:05 i

Glöm inte att en kommentar eller två på bloggen är aldrig tråkigt ;)
Så kommentera på :)

Kul respons

Publicerad 2013-04-29 13:34:54 i

Har fått många komplimanger för bilderna, tack! :) men måste säga att det är Pelles förtjänst ;)
Så tack Pelle för att du gjorde mig vacker på bild :)

Ps: skickat ansökan nu, håll tummarna för mig! :)

//Mini

Foto

Publicerad 2013-04-29 07:54:55 i

God morgon :)
Måndag idag och jobb till 16.00
Jisses vilken söndag! Den började bra, barnen glada och jag taggad inför foto med Pelle. Åkte vid 2 tiden och handlade, tankade och åkte till Veddige och hämtade upp syster. När jag lämnat Veddige så ser jag att bilen är alldeles för varm, näsan uppe i kok, så jag sätter på full värme i kupén och värmen i motorn sjunker. Detta är skumt eftersom barnens pappa tagit bort söndrig termostat som gjorde att inget vatten kom in och skulle nu göra så den kylde hela tiden. Kommer upp nervös till Göteborg och stressar ut Per som öppnar locket och vatten bubblar ut, för varmt!
Han håller på och tittar lite och konstaterar att det är topp locket :(
I den stunden så rasade allt..
Strax efter det så kom Pelle och hämtade upp mig och jag fick klagat av mig lite. Sen hade vi en trevlig foto stund, vi har alltid trevligt :D skratt och trams :P
När vi e färdiga så ringer jag mamma och frågar hur det går med barnen och då säger hon att jag snart får komma hem för jag ska få låna en bil av Per och vi måste åka och hämta den. Tack Per!
Så nu kör jag Toyota :) får se vad han säger om Hasse, kanske är bättre å skrota han..
Men jag är glad över att jag kom till Göteborg helskinnad och fick träffat Pelle en stund :)

Idag efter jobbet så ska jag förbi och lämna cv och sen Måste jag diska å plocka för det är en rejäl hög! Träna lite och fixa mig själv lite :) får se vad Per säger med. Sen får vi se vad klockan hinner bli :)

Bifogar lite bilder som hann bli klara igår :)


//Mini

Foto söndag

Publicerad 2013-04-27 20:54:37 i

Blir det imorgon :)
Upp till Göteborg och lämna alla barn och sen vidare till min goa Pelle :) ser fram emot det trots massa godis igår och idag :P får ta ett rejält träningspass nu när Jamie somnat :)

I em så kom Maja och vi gick till polis lekplatsen, ringde dit Andreas och Leo med :) efteråt så gick vi hem till oss och åt taco :) underbar dag idag, trots tröttheten. Tyvärr så har barnens pappa problem med Hasse, får köpa lite nya delar på måndag.

Nu mys med Jamie och sen är det bara å köra på :)

//Mini

Lek Lördag :)

Publicerad 2013-04-27 11:54:00 i

På lekstugan idag med barnen och lillebror :) Fint väder ute så när vi är klara här så får det bli lek på gården hemma medans Jamie sover :)

Alla dessa lösa nummer är ingenting för mig längre känner jag, då får det bog hellre vara. Vill ha någon som saknar mig, tänker på mig och allt det där. Kan hellre vänta tills jag finner honom :)
Har ju mina fina pojkar å mysa med <3

Nu fortsätta leka :)

//Mini

Snart helg

Publicerad 2013-04-26 12:00:10 i Allmänt

Fredag idag, äntligen :) Ikväll kommer lillebror och myser med oss hela helgen <3 Så imorgon får det nog bli en sväng till lekstugan :)
På Söndag så ska vi köra hem Simon till Göteborg och då ska även jag passa på att träffa Pelle för ny foto stund :) Ska bli trevligt. Förstår bara inte vad jag tänkte när jag frågade om vi skulle ta det på Söndag, efter helgens godis :P Haha får tänka mig för, kan ju inte komma mullig :P haha
Ikväll ska även barnens underbara pappa byta bil med mig och kolla vad det är som gnisslar och även fixa avgasröret som rostat sönder :D Underbara människa!
 
Nu är klockan 12, bara 4 h lar tills jag slutar :/ Segt, vill hem.
 
 
Ha det fint där ute, roa mig gärna för jag är uttråkad :P
 
//Mini

Skön känsla....

Publicerad 2013-04-24 13:58:29 i

... Att få avsluta detta kapitel. Efter lite mer skäll och ! från dig så lovade jag dig med glädje att jag inte skulle höra av mig igen. Det var det sista du bad om och jag lovar att du aldrig behöver be om mer :)
Känns så skönt just nu att veta att jag slipper bråken mer :)
Nu kan jag verkligen fortsätta med mitt nya tänk, rädslan av att trampa någon på tårna eller att folk är sura kommer sitta kvar ett tag men man får ta en bit i taget :)


// Mini

Onsdag

Publicerad 2013-04-24 11:54:45 i

Mitt i veckan nu och idag kommer sängen hem :) nästa vecka får vi se om jag får tummen ur och köpa plyfa så jag kan börja jobba på sängramen :)
Förhoppningsvis så kommer lillebror Simon och stannar över helgen och då blir det lekstugan med Andreas och Leo, så kan alla 4 pojkarna springa av sig som tokar mesans jag och Andreas tjörar skit :P

Nästa vecka blir det nog att åka iväg lite ;)

Nä nu jobba lite mer, ska sätta mig en stund sen och skriva cv :D

//Mini

Underbart

Publicerad 2013-04-23 22:06:26 i Allmänt

Känner att jag börjar få koll på allting nu :) Alla tuffa känslor börjar jag få sorterat och de flesta är nu slängda. Nu är jag på rätt riktning igen och det känns så otroligt skönt! Nu bara fortsätta i samma spår.
Träningen hjälper verkligen till! Det är ingen hårdträning men oj vad skönt det är och där märker jag verkligen att jag har slängt ännu en oro för varje gång :)

Älskar mina underbara pojkar <3 Ni är allt för mamma <3

//Mini

Hej då

Publicerad 2013-04-21 13:59:17 i Allmänt

Nej det får vara slut på degrubblandet nu!
Jag är inte perfekt men jag är tamefan bättre än vad du säger!
Åh vill göra nåt meningslöst, dumt och som jag kommer ångra. Mycket för att såra dig och för att jag själv ska få lite gött :P
 
Nej nu får det vara slut. Inte mitt fel att du söker någonting som du själv inte vet än, inte mitt fel att dina krav är så höga, inte heller mitt fel att du inte klarar dig själv. Jag raderar minnet av dig, orden blir svårare men tro mig! Dom försvinner snart dom med.
 
 
 
 
Ikväll kommer mina fina pojkar, saknar dom så otroligt. Där finns mer kärlek än jag trodde var möjligt. <3
 
 
//Mini

Ekvationen är nu löst

Publicerad 2013-04-20 22:34:02 i Allmänt

Har inga ord... Inga ord för din handling... Har bett om ursäkt för min handling men du betedde dig som att det du gjort var okej. Känner mig kränkt, mitt privatliv är blottat och mitt förflutna är inte längre mitt förflutna. Man måste kunna se fram, man måste lita på ord som sägs. Men tilliten fanns aldrig där, än idag litar jag inte på de ord du säger. 
 
Kom inte och säg att du tänker på mig! Du får inte tänka på mig! Så som du beskriver mig så borde du hata mig! Jag kan ge lite av det hat jag känner för mig själv, det hat som du sett till att jag fått för mig själv. Ibland undrar jag om det är ett spel, att få mig så långt ner att jag ser dig som min hjälte när du sedan kommer och vänder allting och säger att du saknar mig och tänker på mig. 
 
Hur ska jag ta mig upp igen? Hur ska jag göra för att kunna se på mig själv igen så som jag såg mig själv innan. Glad, lycklig och inte det minsta orolig för att blotta mig. Känner stor tacksamhet för mannen i mitt huvud som inte lät dig få släggan som skulle riva min mur. 
 
Känns som att allting är dimmigt, som att jag kanske kommer vakna snart och all denna tid som passerat egentligen endast passerat i drömmen. Undrar hur allting sett ut nu om jag faktiskt hade vaknat och det är julafton. 
 
Någonstans så vill jag krossa dig! Så som du krossat mig. Vill bara ta på mig hornen. Men sådan är inte jag, jag är ingen elak människa. Inte enligt mig i alla fall. Men å andra sidan så är det så du ser mig så varför inte gå all in?
Varför inte säga allt som du fasar att höra, allting som du tror hänt. Jag kan ju ljuga och säga att allting som skrämmer dig är sant. Skulle jag bli tillfreds då? Nej, det vet jag att jag inte hade blivit. För stunden så hade det varit skönt att veta att även du lider för ord som jag uttalar så som jag nu lider för alla de ord som du uttalat.
 
Lovade att jag inte skulle skylla ifrån mig och det gör jag fortfarande inte. Tar på mig allting så du slipper lida men jag är arg! Men jag lovar dig, jag kommer inte vara bitter mot dig mer. Du kommer inte få chansen igen, så nu lättar jag den bördan från dig. Hoppas att du nu kan gå vidare när jag tar all börda och all skuld på mina axlar. En vacker dag så ska jag nog lyckas att skaka av mig allting från axlarna och börja om från början men det kommer ta tid. 
 
 
 
Idag kom jag lite längre på ekvationen. Mitt slutgiltliga svar på den är lita inte på någon! Dom kommer att hugga sönder ryggen på dig sakta men säkert. 
 
 
 
//Mini

Lurar bara mig själv.

Publicerad 2013-04-19 23:14:51 i Allmänt

Det är så mycket lättare att försöka lura sig själv för att slippa ta tag i felet. Det är så mycket lättare att intala sig själv att nästa gång blir allting bättre. Men vem försöker man lura? Det går inte att ingorera de ord som en gång uttalats. Man måste helt enkelt försöka inse att så är det... Men om jag inte vill inse, om jag inte vill tro dessa ord?
Men dom har uttalats, alltså stämmer dom... Eller? Detta är din version av mig... Har svårt att komma över att du sett mig på detta viset, har svårt att inse att jag gjort någon så ont. 
Så vem försöker jag nu lura genom att vägra tro att jag skulle vara någon annan än den du säger att jag är? Vem försöker jag lura genom att tro att det ska bli bättre nästa gång? 
 
Kan bara inte förstå att jag är en sådan människa, men för dig var jag det. Kan inte förstå... 
Och jag kan inte skylla ifrån mig, jag kan inte klandra dig eller någon annan. Detta är jag tydligen. Att du hade dina fel kan jag inte skylla på, det är jag som är hemsk. Jag...
 
Men hur ska jag kunna ändra mig? Hur ska jag kunna sluta vara någon jag varit sedan födsel? Vet att jag är svår och tar lätt illa vid mig men hur ändrar man ett sådant beteende? 
Nä vem försöker jag lura? Lättare att stanna i min egna säng så jag slipper såra någon så som jag tydligen sårat dig. Lättare men inte alls lika mysigt. Ska jag ge mig själv en sista chans till förändring? Ska jag låta någon få chansen att ändra mig till det bättre? Det svåra i denna ekvationen är att jag försökte göra mig bäst för dig, hur går detta ihop? Försökte vara perfekt denna gången och verkligen försökte, var gick det fel? Frågan är om jag gjorde fel på vägen eller om det helt enkelt är så att ingen kan vara perfekt för dig. Nej se, nu försöker jag skylla ifrån mig igen. 
 
Klockan är mycket och jag får inte löst denna ekvationen idag... Bättre jag lägger mig ner och försöker sova. Jobb imorgon bitti med, och kväll :/ Trött på Söndag efter ett 7-16 pass oxå men det får gå. Bättre att jobba så kanske man inte tänker lika mycket...
 
 
//Mini

BVC dag

Publicerad 2013-04-11 10:33:03 i

Idag blir det 5 års kontroll för stora grabben :)
Igår kom äntligen armbandsuret som jag köpt åt honom :) så nu måste sätta igång och lära oss tiden.

Ännu en försovning och kroppen har börjat säga till på sitt sätt att den inte mår bra. Undrar in det är smärtan som kommit tillbaka i foten eller det andra.
Kan inte dagarna gå lite fortare så jag får ställt om mig snart vid att vara ensam.
Funderar på en tripp till mamma i helgen, behöver hennes värme <3

Älskar mina fina pojkar, det är på grund av er att jag ler!
Speciellt efter en kommentar av Jason igår, oj vad jag skrattade. Han fick hålla ormens mat och så när vi kom hem och stannade bilen så tittade han på påsen och sa "nu ska ni få träffa ormen, han ska äta upp er" kunde knappt sluta skratta.
Funderar på att skaffa en "eouu" Jamie är galen i djur och säger eouu så får han ser en katt eller hund, ja för alla djur :P men en liten katt tror jag nog han ska få :) en röd Såklart! :) men inget bestämt.

Nä nu återgå till jobbet igen.

//Mini

Trött!

Publicerad 2013-04-10 06:50:33 i

Sover inte alls bra nu för tiden :( Börjat försova mig ofta och dagen blir verkligen förstörd. Idag tog jag mig tid trots stress att förklara för Jason att vi har bråttom och bad om utsökt och han var jätte hjälpsam <3
Idag väntas jobb 7-16 och sen hämta barnen, köpa orm mat och sen kommer Kattis på fika. Firat Jason i tre dagar efter idag :) grabben mår bra nu! :)

Älskar mina fina pojkar. Ni är allt för mamma! <3 utan er så är ingenting värt att kämpa för.

Här ser ut att bli riktigt fint väder idag :)
Nåt positivt i alla fall :)

//Mini

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela