minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

Scania

Publicerad 2012-12-30 07:05:00 i

I brist på annat så sitter man i en Scania sådär på morgon kvisten en söndag :P
Rätt trevligt faktiskt :)
Här om natten så var det Volvon ner till Köpenhamn men idag är det en kort runda. Mini har gått och blivit en sån däringa chaffis. Ni vet med rund öla mage och hela kittet. Haha nej då :P
Jag är bara med som vackert sällskap ;) hihi.

Ikväll blir det jobb, 16-21.30 och imorgon nyårsafton så är det jobb 7-14 och sen på kvällen så hämtas mina pojkar upp från sin pappa. Massa mys <3 ska göra god mat, köpa hem lite snacks och cola till Jason :)
Även syster kommer och sover över men henne ser man inte av på kvällen. Bra med en stora syster som bor i centrum ;)
Vid 12 slaget så ska jag väcka Jason och mysa framför den vackra himlen som lyser upp :)

Nehe, vara sällskaplig kanske :P

//Mini

Vad hände där?

Publicerad 2012-12-29 09:57:42 i

Jag har babblat på en del om att jag vägrar låta någon in, jag tänker inte låta någon få chansen att såra mig, jag är isprinsessan... Men vad hände på vägen nu? Mini ler...
Från ingenstans, mitt uppe i allt så kom du... Samma sjuka humor, samma rädsla som jag för att bli sårad. Du förstod mig, var det därför jag snabbt kände mig trygg?
Men muren finns där! Vem vet vad som händer? Vågar inte riva den än.. Men Mini ler.. Ler utan skräck, måste det betyda nåt eller är det bara ett trevligt avbrott i all rädsla? Om så är fallet så tackar jag och tar emot! Jag tänker njuta så länge det varar.
Men vad händer när detta trevliga avbrott tar slut? Vad händer om jag råkar öppna mig lite för mycket, vad händer då med hjärtat?
Men varför denna konstanta rädsla Mini?? Ta det som det kommer och må bra en stund. Var sak har sin tid och sin betydelse :)

Min önskelista till tomten

Publicerad 2012-12-05 10:36:35 i

Kära tomten.
I år önskar jag mig massa saker, tillbehör till hemmet som tv m.m.
Och så önskar jag mig en romantisk, spontan, stark, trygg och icke svartsjuk man. Har du någon på lager så skicka gärna hit han. Blir inte ledsen om han råkar ha ett bra jobb och god ekonomi ;)
Tack på förhand önskar Mini



//Mini

JobbOnsdag

Publicerad 2012-12-05 07:41:34 i

-6 grader! Kallt å jobba idag!

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela