minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

Avreagera lite

Publicerad 2013-05-30 12:33:22 i

Hur vet man att valen man gör är rätt?
Hur vet man att vägen man väljer att gå inte leder fel?
De val jag gjort fram tills nu har gjort mig till den lilla Mini jag är idag, med två underbara söner som är mitt allt.
Men det har varit en tuff väg hit, kan man inte få ett litet tips som en skylt som leder en förbi alla jobbiga hinder. I alla fall för en gång så man kan få lite lugn och ro på vägen.

Den vägen jag har valt att följa nu, var tusan kommer den att leda? Kommer det sluta i sorg och en annan missad chans? Snälla ni där uppe, ge mig ett tecken. Låt mig få lite lugn och ro på min resa, låt mig slippa bekymmer för en stund <3

Ny vecka, nya tag

Publicerad 2013-05-27 08:36:57 i Allmänt

Igår var barnen inte alls krya :( Febern och hostan höll i sig ordentligt. Grannen erbjöd Jason att komma och spela lite hos honom och detta blev Jason jätte glas över, och även jag :) Först skulle grannen in på Hajen och nåt mer så Jason fick följa med och då passade jag och Jamie på att ta oss en promenad i det fina vädret :) Underart! Solen sken och vi gick ner till coffee house och köpte med en Vaniljlatte och sedan ner till fästningen och tittade på vattnet sen vidare till hamnen och tittade på båtar :) Jätte mysigt att gå där med Jamie :)
 
Solen sken så starkt så han drog ner sin solhatt så han knappt såg :P
 
 
 
 
Här står vi och tittar ut över Havet :) Jamie satt så lugnt och stilla i sin vagn och verkade väldigt intresserad av allt :)
 
 
När vi kom tillbaka så fick jag dessa fina blommor i morsdag present <3 Fick även en "vindsnurra" av Jason, ska ta kort på den och lägga ut :) Han hade valt helt själv :)
Tack Jason :) Och tack grannen :)
 
 
 
 
Efter att Jason hade spelat ett tag och Jamie pillat på precis allt i grannens lägenhet så gick vi hem och Jason ville lägga sig i soffan och se film. Under eftermiddagen så somnade han två gånger i soffan :( Andra gången han vaknade så hade han 39.2 i feber. Snabbt tog jag fram glassen för å kyla ner kroppen lite och så fick han en ipren sup utöver alvedonen han fått tidigare och det tog nog bara en halvtimme och sen var han lite piggare :)
 
Natten har inte varit så bra :( Fram till midnatt så hostade dom som attan och Jamie vaknade och grät flera ggr, stackarn :(
Idag vabbar jag. Jamie är feberfri men Jason har fortfarande feber. Får hoppas att det blir bättre för Jason under dagen <3
 
Nä nu ska jag gå och se om Jason somnade om igen :P
 
//Mini
 
 
 
 
 
 

Texten försvann igen :/

Publicerad 2013-05-25 20:52:48 i

Önskar jag hade någon att mysa med, någon som längtar efter mig, beundrar mig och uppskattar mig.
Önskar att drömmen slog in.
Vill ha mer. Vill ha passion, romantik och längtan.


Nu ligger jag och pojkarna i deras säng och ser spiderman :) fortfarande feber och hosta men hoppas på en lugnare dag för dom imorgon.

Vi gick till hajen innan och det var så skönt att jag ville gå lite extra och frågade Jason om vi kunde gå runt huset istället för att gena och det gick bra. På väg hem så frågade jag om vi kunde ta samma väg och igen gick det bra. Var så himla promenad sugen så jag frågade hela tiden om vi inte kunde gå runt det där huset och det där huset, han var lite sådär till det men med lite godis så gick det bra :P är dom bättre imorgon så ska vi gå till Brunnsberg och dammen där i skogen och se om där är några hungriga ankor :)

Knappt varit hemma denna veckan, ens på kvällarna så träningen har drabbats och nu börjar suget försvinna :/ måste verkligen sätta igång igen! Mår ju så bra när jag tränar.

Sov så gott och ha en fortsatt mysig lördag :)

//Mini

Sjuka :(

Publicerad 2013-05-25 17:13:23 i

Idag är ingen rolig dag, feber och jätte jobbig hosta för mina små älsklingar :(
Jamie är ganska pigg nu efter ha sovit 4 h (!) nu i eftermiddag, han kommer aldrig somna inatt :P till och med Jason somnade en timme på soffan.
Nu har vi fått i oss lite mat och barnen sitter med var sin glass, glass går man alltid när man är sjuk :)
Tänkte gå bort till hajen om en stund och köpa lite lördagsmys.
Så ikväll blir det massa film, vilket Jason är över lycklig för :)
Hoppas på bättring imorgon!

//Mini

<3 jag smälter <3

Publicerad 2013-05-24 17:57:28 i

Jason och Jamie kastar lite kula, vi hittade stora kulor som även Jamie kunde leka med. Jamies kula går sönder och blir jätte ledsen (båda kulorna är Jasons men Jamie fick låna en) och snälla underbara storebror säger "du kan få ha min kula istället Jamie" och Jason tar den söndriga kulan och ger Jamie den hela. Vilken otroligt fin gest av honom! Blev så rörd!!

Jason du är en sån fin människa, hoppas det fortsätter även längre fram i åren <3

//Stolt Mini

Kreativ

Publicerad 2013-05-24 07:57:41 i

Nu så planeras nya tatueringar :) kommer att göra två st samtidigt, den ena är på handleden Jamie, har ju Jason på vänster handled :) och den andra hade jag planer på att bygga arm men börjar luta åt en större på foten upp mot vaden. Vad det blir håller jag hemligt ett tag till, men även den blir någonting jag ska fixa fram själv :)

Ikväll blir det lek på gården med grannpojken, Jasons dagiskompis :)


Trevlig fredag :)

//Mini

Mys

Publicerad 2013-05-23 09:23:07 i

Igår så lämnade jag Jamie på dagis kl 11 och sedan åkte jag och Jason ner till stan för mys :) lämnade Jamie för att Jason skulle till BVC läkaren men kan inte lämna han mitt i vilan så det gav mig och Jason lite egentid.
vi var rätt hungriga redan så vi gick till china sea, visste inte vad han skulle tycka men friterad kyckling gick verkligen hem! :) han åt son tusan av det ena och det andra :)
Mätta och belåtna så gick vi i lite affärer och letade kortbyxor till Jason och vi hittade lite kläder :) även Jamie fick byxor och solhatt :) såg att jasons skor var rätt sönder i tårna så vi gick och kollade skor och hittade faktiskt så nya skor blev det med.
Han fick ta med sin egna plånbok igår och gå in på BR :)
Strosade lite på torget och innan vi åkte till BVC så gick vi in på coffe house och köpte med oss varsin bulle och jag en latte.
Super mysig dag! Det varade inte så länge men den tiden behövde vi <3
Även läkarbesöket gick jätte fint och detta var sista BVC besöket för Jason, min stora pojk!
När vi hade hämtat Jamie så åkte vi hem och gick ut på lekplatsen så Jason kunde blåsa sina såpbubblor han köpte, skit bubblor så idag eller imorgon så får vi blanda egna :P

På kvällen så skulle vi säga god natt till Spike, som bara legat i sin korg på toaletten i två dagar, och oj vad gosig han blev. Jason blev överlycklig för han har varit framme lite då och då och hälsat på katten och igår för första gången så ville han bli klappad :)
Det kanske finns hopp ändå :)
Spike var så mysig och söt inatt, saknat att ha katt kände jag då :)

Nu fortsätta jobba :)


//Mini

Bra gjort Mini :)

Publicerad 2013-05-21 12:28:24 i

Klar med hälsobedömningen på kommunhälsan, gick bättre än förväntat. 5a kondition (5 högst) gjorde cykeltest och min puls var tydligen jätte bra och jag har ett starkt hjärta :) kul.
Super go var hon son hade hand om det. I höst ska jag ringa tillbaka till henne så ska hon hjälpa mig komma igång med yoga, får ringa henne om jag vill sluta snusa etc. Lätt å prata med och blev till och med lite känslig och fick klump i halsen vid vissa tuffa ämnen, blev lite terapi :P
Måste sluta vara så själv kritisk och negativ mot mig skälv!

Nu lunch! Ikväll hämta cykeln hos Totte och sen hämta misse :) imorgon ledig dag med lite ärenden. Barnen kommer nog inte kunna sluta sig ikväll när det finns en misse med i bilden :P
Bild kommer på honom. Röd, 3år och kastrerad :)


//Mini

God natt

Publicerad 2013-05-20 21:07:47 i

Tomt i sängen... Önskar jag hade någon att mysa med... Tur jag har "min" extra kudde å kramas med.

Sov så gott

//Mini

Texten försvann :P

Publicerad 2013-05-20 11:52:16 i

Äntligen måndag igen! Kl 14 slutar jag idag och åker därefter och hämtar mina underbara pojkar <3
Ska bli så underbart att få omfamna dom igen, inte träffat dom sedan i onsdags. På onsdag så ska Jason på 5 års kontroll hos BVC läkaren och då ska Jamie få vara på dagis. Lämnar Jamie redan kl 11 för annars blir det så dumt om han kommer mitt i maten. Då tänkte jag att jag och Jason ska ta en lunch på stan innan BVC :) mysa lite.

Ja vad gjorde denna helgen så underbar då? Var ju fylle chaffis i lördags åt grannen. Runt halv 1 tiden på lördag natt ville pojkarna hem för lite efterfest, trevligt tyckte jag för det betydde att även mini skulle få en öl :P
På vägen släppte vi av den ena pojken hemma hos sig, väl hemma hos grannen så åkte den andra pojken hem direkt så det var jag, grannen och en pojk till. Kan inte påstå att det blev massa liv och jag somnade på soffan :P
På söndagen så hade pojkarna planerat utflykt innan mitt arbetspass startade :)
Så vi satte oss i bilen, svängde förbi donken för frukost :P fortsatte långt långt och jag visste fortfarande inte vart vi skulle.
Vi åkte en lång brant backe upp och parkerade. Seatons kulle hette det mäktiga berget fick jag veta, aldrig varit där och oj vad jag missat någonting! Vilken utsikt! Tänk att ta med sig tält dit och vara ett gäng, åh så mysigt!

På kvällen så blev det jobb 15-21.30 och eftersom jag inte har någon tv så var grannen snäll nog, efter lite fjäsk, att låna ut sin så jag kunde se hockey vm. Vilken period!! Såg sista, åh så underbar. Sverige-Schweiz 5-1 :D grattis pojkar, det gjorde ni snyggt.

Så min helg var verkligen underbar :) trots ett skitsnackande x så mår jag kanon :)

Nu dax för lite lunch :)


//Mini

Helgen går mot sitt slut

Publicerad 2013-05-19 19:34:46 i

Denna helgen har varit riktigt underbar :)
Har inte så mycket mer å säga nu på jobbet :P

Ha en fortsatt trevlig söndag :)

//Mini

Steker

Publicerad 2013-05-18 11:25:48 i

Sitter i solen och steker lite, skönt att här är svala vindar :)
Igår började stressigt med försovning men övergick till en bra dag :)
Slutade kl 16 och skulle bara hem och duscha och sen till grannen för lite öl. Men efter en utskällning så blev det lite jobbigt. Men min kära granne livade upp min tillvaro igen. Vi tog oss en biltur, skulle hämta hans andra bil och lite andra ärenden. Så då tänkte jag att vi kan åka och hämta Jasons sänghimmel, vilket jag nu hade fått lov till. Väl där så fick man höra både det ena och det andra och humöret sjönk till botten igen.
Hatar att du kan påverka mig fortfarande med dina hårda ord.
Dessa orden kom inte direkt från dig men fick höra allt du sagt om mig. Så ni som känner mig, ni kanske får höra en hel del skitsnack om mig det närmsta, jag ber er att ignorera och gärna berätta för mig vad som sägs. Fortsätter han så kommer jag ta tag i detta!
Men min snälla granne såg hur ledsen jag blev så han tog med mig på en extra tur och vi hamnade ute i skogen och tog en liten promenad. Ja här har ni flickan som älskar promenader och blir alltid lugn och glad av att få gå lite :)

Men idag är en ny dag, försöker skaka av mig allt.
Ikväll blir det jobb 16-22 sen leka fylle chaffis :) imorgon blir det sovmorgon igen :D börjar kl 15, skönt!

Nu höjs musiken och steket fortsätter :)

Ta hand om er där ute och försök att inte låta er ta till er av fula ord. Låt inte skitsnack trycka ner er. Det kommer gå över en vacker dag. Ni måste bara visa alla där ute att allt som sägs inte stämmer <3

//Mini

Blond snart

Publicerad 2013-05-17 14:35:46 i

Jaha då förvandlar vi tillbaka Mini till blond igen :) ska tillbaka in två veckor och bleka mer men sådär ser det ut just nu :)

//Mini

Djurparken

Publicerad 2013-05-16 10:50:26 i Allmänt

Här kommer lite bilder från djurparken :) En super trevlig dag som började med regn men som sedan sprack upp i sol och värme :)
med l
ite
 

 
 
Jason tycker sälarna är spännande och roliga. Dom lekte och hadde sig :)
 
 
Alla barnen samlade på en bild :) Här står vi och tittar på pingvinerna :)
Här stor vi länge och tittade på apan som slängde sig och klättrade längst upp i trädet :)
 
Här börjar Jamie bli trött :P Detta kortet är i slutet av dagen :)
 
 
 
Skönt med en trevlig och rolig dag utan all den vardagliga stressen. Barnen fick gå runt och titta hur mycket dom ville :)
 
 
Idag blir det frisören, så nästa foto på mig blir lite annorlunda :P
 
Nu dax för att göra mig i ordning och åka :)
 
 
//Mini

Borås

Publicerad 2013-05-15 08:26:19 i

Då var vi på väg mot Borås djurpark :)
6 barn och 3 kvinnor, kommer nog att bli en underbar dag :D Hoppas bara art vädret är på vår sida! Uppehåll nu men ser lite tråkigt ut tyvärr.
Kommer bilder ikväll, system kameran kommer sitta i min hand hela tiden :)

Igår blev det en oplanerad tripp till Göteborg för en trevlig promenad i kvällssolen i slottsskogen :)

//Mini

Söndag

Publicerad 2013-05-12 20:26:39 i Allmänt

  Go kväll :)
Då var det Söndag och snart slut på även denna veckan. Idag har Jason varit lycklig. På morgonen så gick vi över till Martin med Jasons favorit spel Monsters VS Aliens och han fick spela på Martins Playstation medans jag och Jamie förstörde hans lägenhet lite :P Idag blev det ingen middagsvila för Jamie så han somnade fort som attan nu ikväll :) Skönt! :) Efter middagen så blev det en kort tur till polis lekplatsen, varför den blev kort var för att regnet kom :/ Kvällen har bestått av middag på MC Donalds (glada barn) och mys i soffan. Martin sa åt mig att jag inte behöver skriva att han somnade som en stock på Jasons axel till filmen Monsters VS Aliens så därför bara MÅSTE jag skriva exakt som han sa ;)
 
Måste även lägga in lite foton på min vackra pojke Plutten :) Du är så otroligt fin gubben <3
 
                   
 
 
 
 
 
Hoppas er helg har varit lika bra som vår :) Imorgon väntas jobb, delad tur 7-16 och 16.30-21.30 och Tisdag 7-13 och sen ledig i två dagar :) På Tisdag så blir det en tripp ut till Veddige för en liten ridtur hos Kattis :)
 
 
//Mini

Ledig Lördag :)

Publicerad 2013-05-11 17:11:54 i

På morgonen så satte vi igång med städet och var duktiga :) sedan gav vi oss iväg mot landet, till Claes och spenderade halva dagen med att riva hans lägenhet och äta upp hans mat å kakor :P
Hann träffa Rebecca en sväng med innan vi åkte hemåt igen. Nu ät vi ute och leker och pojkarna har precis kladdat med varsin glass :)
Snart får det väl bli lite kvällsmat med :)
Får se om grannen är hungrig så får jag gjort han lite lycklig och mätt med :P

Hoppas ni får en mysig Lördag :)

//Mini

Helg :)

Publicerad 2013-05-10 16:14:49 i

Nu tar jag helg :)
Skickar med mitt horoskop i detta inlägget med :)
Någon som vet någon bra daglig horoskop sida? Skaffade en app men visade sig att den började om efter typ 10 dagar haha :P
Nu hämta barn och sen hem till min fina syster som väntar där hemma på mig <3

Hoppas ni får en bra fredag :)

//Mini

Fredag :)

Publicerad 2013-05-10 07:49:06 i

Äntligen fredag :) idag jobb till 16 och sen hem och mysa å leka med pojkarna <3 imorgon blir det en tripp ut på landet till Claes och våldgästa honom :)

Idag skiner solen igen :D hoppas det blir en fin helg så vi kan vara ute! :) ner till centrum och ta en glass och göra Jason lycklig genom att kolla båtarna i hamnen :)

Men först jobba en stund till :)

//Mini

Mys

Publicerad 2013-05-08 21:18:33 i

Ligger i min säng och myser med min underbara Jason <3 Han ville inte lämna mig och sova hos pappa så han fick följa med hem igen medans Jamie stannade kvar så får jag köra dit Jason innan jobbet. Så nu kollar vi Alfons Åberg <3 Skönt ändå för jag ville inte sova ensam så jag är mer än nöjd! :)
Imorgon är det jobb 7-16 och 17-21.30, lång dag men lite extra ob eftersom det är röd dag.

Saknar någon att hålla om, någon jag ser en framtid med. Är verkligen ingen ensam människa, behöver närhet och kärlek. Vill hitta någon som klarar av allt det svåra med Mini och som uppskattar mig och älskar mig för att jag faktiskt är den jag är. Någon som ger mig fjärilar i magen så fort jag tänker på honom.
En vacker dag :) Tills dess så får jag fortsätta drömma om min prins <3



Nä nu är snart sista Alfons slut och dax för sömn för min lilla älskling :)

//Mini

Solen skiner :)

Publicerad 2013-05-07 12:50:08 i

Det var inte så blåsigt ute idag som jag trodde :)
Nu ligger lillen och vilar och jag och Jason har precis ätit lite framför en film <3 smet ut i solen på balkongen lite medans Jason sitter i soffan. Har spenderat hela förmiddagen ute och kl 2 blir det logopeden och sen lekplatsen med fika som vi köpte innan.
Idag har Jason cyklat utan stödhjul! :D han var så duktig! Min lilla pojke börjar verkligen bli stor.

Nu mysa lite med Jason igen innan det är dax att väcka Jamie och åka :)

//Mini

Ledig :)

Publicerad 2013-05-07 08:42:10 i

Ledig dag med pojkarna :)
Om en stund blir det att klä på oss och gå ut. Jason har bestämt att han ska börja cykla utan stödhjul :D så idag ska det övas.
Kl 2 är det dax för logopeden och efter det så tar vi en promenad till polis lekplatsen :) Blåser en hel del ute bara :(
Men nu är det dax att gå ut :)

//Mini

Ouppnåeligt

Publicerad 2013-05-05 02:28:22 i

Jag är kär i en saga, jag letar efter ett happy ending. Denna konstanta strävan efter kärlek gör att man aldrig finner den. Alla kraven man har på den man söker gör att man ignorerar de som faktiskt kan vara bra, just för att få allting som finns på denna förbannade lista. Vad händer om man ser utanför ramen? Vad händer om man finner någon som inte alls har allt man söker, blir man besviken eller positivt överraskad över att allt är bra?
Vad händer om man slutar söka efter det ouppnåeliga? Vad händer om man släpper allt och låter sig överraskas av vad var dag har att erbjuda?
Jag är kär i en saga, en saga med ett lyckligt slut som trots allt bara är en saga.
Jag är förälskad i kärleken, en kärlek som kanske bara finns just i sagan.
Rädslan över att vara ensam vinner över rädslan av att kunna vara lycklig ensam. Nu har jag kommit till insikt, vad händer nu? Kommer jag sluta söka efter en saga som berättas för barn för att dom ska känna lycka i att alla sagor slutar lyckligt?
Än är min saga inte slut men mitt sökande måste vara. Måste lära mig att allting sker när det ska ske, inte när Jag vill att det ska ske.


//Mini

1a Maj

Publicerad 2013-05-01 10:22:04 i

Maj månad nu och dagen erbjuder sol :D
Underbart :) sitter på balkongen och njuter av en kopp kaffe :)
Snart vankas träning och vid 14 tiden så beger jag mig mot ett kvälls pass :)
Får ta och se om det finns någon tvätt tid ledig med :)

Tycker det är dåligt på kommentar sidan :P Har ni ingenting å säga mig? ;)

I helgen är det ledighet som gäller, skönt med ledig helg! Ev. så ska jag hjälpa till och frakta en orm massa mil och på Lördag har jag blivit bedd om att vara i Varberg och parta, vi får väl se hur det blir :) Får ta och se när han vill ha ormen :)
Undrar hur det går med bilen. Måste ringa "pappa" och fråga vad han säger om lilla Hasse.

Blir helt galen snart! Köpte fjärrkontroll till lamporna, så jag kan tända alla med en knapp, och den är puts väck :O vette tusan om pojkarna lekt bort den :P störande att jag bara fick ha den ca en vecka. Underbara små liv var är den? :)

Nä om jag skulle tagit tag i livet lite :)

//Mini

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela