minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

Halloj

Publicerad 2014-01-06 00:58:33 i Allmänt

Kommer att bli lite inaktiv här ett tag, vissa blogginlägg skriver jag här men mestadels så kommer jag att finnas på min nya blogg.
Fast namn och plats på den berättar jag inte ;) 

//Mini

Dagis

Publicerad 2014-01-03 07:01:36 i Allmänt

Uppe i tid för att pojkarna skulle få leka av sig på dagis. Får tag i personalen (fick inte tag i dom igår och trodde det var stängt) och berättar varför dom inte kom igår och att dom skulle komma idag. "Nej, bara anmälda barn får komma och dina barn är inte uppsatta"

Då har pojkarnas avdelningar inte satt upp tid för dom :/ tänk om jag hade velat provjobba just idag kanske. Tycker jag är riktigt dåligt, okej om dom ringt och frågat om dom kan va hemma dessa dagar och inte bara bestämma själva.

Fan oxå, Jason såg ju fram emot dagis :(

Får väl ta någon lekplats.


Nä nu gosa med Jamie som ligger här jämte mig i sängen <3


Ville mest få klaga av mig lite :P


//Mini

Tankar

Publicerad 2014-01-02 18:56:45 i Allmänt

Det är lätt att börja fundera på vad det är som gör att alla blir CrazyBananas av ordet kärlek. Ingen beter sig som dom brukar. Antingen så svävar man på moln hela vägen och allt är underbart eller så blir man knasig och rädd. Lite lustigt att man blir rädd egentligen.. För många så är kärlek det man strävar efter i livet och när man väl möter den så är det som att stå öga mot öga med en tiger..
Är kärleken så farlig?




Kärleken jag har till mina barn går inte att tvivla på eller vara rädd för. Jag är fullt medveten om att båda pojkarna kommer finna en annan flicka att älska. Men Jason har redan lovat mig att han aldrig kommer glömma mig. Han har till och med sagt att han ska berätta för sin tjej att mamma alltid ska vara 
nummer 1 ;) 
stackars barn :P


Nu har Jamie somnat gott i sängen och snart kommer Jason hem efter en lekkväll med Joel :)
Ikväll tror jag att det ska bli lite Mini tid!
Färgning av fransar och bryn och även virka lite. Får se hur snabbt grabben lägger sig.

Glöm inte att det är väldigt trevligt med kommentarer :)




//Mini

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela