minimee.blogg.se

Ny blogg men fortfarande lika mini :)

Jobb helg

Publicerad 2013-09-21 06:28:31 i Allmänt

God morgon där ute.
Off to work again, trött som fasiken!!
Jobbade kvällen igår, idag 7-16+17-21.30 och imorgon 7-16, fan va jag ångrar att jag satte mastodant helger fram till operationen!


Men det är bara å kämpa på! Har många lediga dagar med pojkarna och korta pass när dom är hemma så det är skönt :)


Håret stod som ett riktigt fluff idag :P

Ha en bra helg där ute och tänk på mig!

//Mini

Ledig Tisdag

Publicerad 2013-09-17 08:57:57 i Allmänt

God morgon världen.
Nu är det en ny dag och gårdagens bekymmer ligger nu i det förflutna :) blicka framåt.
Är så sjukt nervös att jag har ont i magen! Har inte fått det där mejlet än som jag så gärna vill ha, ja med goda nyheter i med såklart :) eller telefonsamtal.
Idag blir det en Mini dag med städ och pyssla om mig själv och ikväll så blir det en myskväll :)

Nu promenad sen ta tag i dagen :)

//Mini



Torsdag

Publicerad 2013-09-05 09:20:16 i Allmänt

Idag väntas lite apt möte :)
Kan ju börja med att berätta vad som hänt. Tisdagen spenderades på MS/trubaduren med Malin och oj vad vi skrattade, träningsvärk i magen :D underbara Pelle, vi är så tacksamma för den kvällen. Inget man gör så ofta tyvärr för det var underbart att vara iväg själv med fina Malin <3
Gårdagen spenderades med Martin på Sörse :) han bjöd på fläskpannkaka och efter lite alkohol så kom gitarren fram och vi båda satte igång med att sjunga :P jisses vilken rolig kväll med massa skratt :D "du är ett ägg"
Efteråt så mötte jag den andra Martin som skulle följa mig hem men det slutade med en till öl hos honom och film :)
Nu har jag slängt i en maskin tvätt och lite senare så kommer Sofia, äntligen träffas vi igen :D, och vi ska ner på stan och leta lite maskeradkläder åt henne :)
Ikväll efter apt så får vi se om den andra Martin håller sitt löfte för i så fall så blir det fläskpannkaka ikväll igen :P han sa igår att det är hans specialitet så då självklart tog jag tillfället i akt och sa åt honom att bevisa det ;)

Ha en bra dag där ute :)

/En gladare Mini

Äntligen!

Publicerad 2013-09-02 07:42:37 i Allmänt

Inget tänk tänk igår! :D
Rösterna i huvudet glömde av mig och glad för det är jag, kanske det äntligen vänder nu.
Jag lyckades ju avsluta det på ett snyggt sätt och jag tror att det var det som behövdes för att vi ska kunna släppa allt. Så nu är det bara å blicka framåt :)

Idag är det jobb från soluppgång till solnedgång med några timmars flex mitt på dagen för möte i stan. Imorgon jobb till 14 och sen fixa till mig inför kvällen som ska spenderas på skärgårdslinjen med Malin och självklart min goa Pelle som så snällt bjudit med oss <3
Hela veckan är fylld med vänner och ingen tid för depp :) en härlig vecka väntar och jag kan knappt hålla mig från att få starta den :)

//en gladare Mini

Om

Min profilbild

minimee

En liten tvåbarns mor som snart ska börja om på nytt kapitel i mitt liv som ensamstående. Mina två små pojkar kommer att bo hos mig veckovis. Allt ni behöver veta just nu, resten ser ni i inläggen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela